به گزارش روابط عمومی دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی آذربایجان غربی
جلسه گروه کاری سلامت استان با موضوع پیگیری اجرای برنامه ملی ارتقا فرهنگ و سواد غذا و تغذیه
جلسه گروه کاری سلامت استان با موضوع پیگیری اجرای برنامه ملی ارتقا فرهنگ و سواد غذا و تغذیه در ساعت 9 روز سه شنبه مورخ یازدهم شهریورماه 1404 با حضور نمایندگان دستگاه های ذی نقش و همکار در اجرای برنامه یاد شده و با ریاست محمودی رئیس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه در محل سالن جلسات دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی دانشگاه برگزار گردید که شرح آن به قرار ذیل می باشد:
در ابتدای جلسه محمودی ضمن خوش آمد گویی به حاضرین با بیان اهمیت ارتقاء فرهنگ و سواد غذا و تغذیه بعنوان یکی از ارکان اصلی امنیت غذایی اظهار داشت زمانی امنیت غذایی در خانواده محقق می شود که ضمن دسترسی فیزیکی و اقتصادی به غذای سالم، با انتخاب صحیح و آگاهانه متناسب با بودجه خانوار، تامین نیازهای تغذیه ای اعضای خانواده بویژه گروههای آسیب پذیر تغذیه ای محقق شود. وی در ادامه عنوان نمودند دستگاه های اجرایی ذینقش به فراخور رسالت کاری سازمانی خود می بایست برنامه ریزی های اصولی و کارشناسی لازم را در راستای ارتقا فرهنگ وسواد غذا و تغذیه را به عمل آورند.
در ادامه قارداشی کارشناس دبیرخانه شورای سلامت و امنیت غذایی ضمن اشاره به اهمیت ارتقا سواد غذا و تغذیه به بیان وظایف و نقش تعریف شده و مصوب دستگاه های اجرایی در برنامه مذکور پرداخت . هریک از سازمان های دخیل در برنامه نیز به بیان گزارش اقدامات انجام شده در حوزه اختیارات خود و ارائه نظر کارشناسی پرداختند.
نظر دهید